söndag 13 maj 2012

Bad update

Jag vet, dålig uppdatering! Men helgen har bestått av en massa arbete, trötthet, kalasfirande, låning av bil osv.. Ja fullt upp som sagt! Och så har jag inte mått speciellt bra i huvud och mage, men man börjar väl på at känna ålders krämporna? ;) Haha nej då, ingen stor skada skedd!
Iaf i fredags vart det Hallingeberg för att titta på balklänning med Kim och Matteus, och så fick vi tårta för att Ann-Britt och Kenneth hade 44 årsbröllopsdag! Mysigt till max! När vi kom hem vart det lite prov sminkning och frisyr på Kim inför balen, så nu har vi bestämt oss för hur vi ska göra. Senare tog Cc och jag en pw runt Gamleby, skönt! Sen hem och käka och sen i säng!
Lördagen bestod av jobb, trötthet, jobb, firardags och sen sova!
Söndagen typ samma sak, fast jag var och hämtade svärmor så hon kunde få sin bil. När vi väl kom hem fick hon mat och lite rabarberpaj! Hon åkte hem nöjd och mätt! :)

Frisyren syns inte här, men sminkningen iaf. Det blev en smookey eye, med lite glitter och glamour. Klänningen är i alla möjliga färger eftersom den skiftar i färg. Så det kommer nog att bli skit bra! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar